JMS nominerad till EMAS Awards

JMS Mediasystem AB:s rulloffsetanläggning i Vellinge är en EMAS-registrerad produktionsanläggning och i år är vi av Miljöstyrningsrådet nominerade till tävlingen EMAS Awards, vilket vi är mycket stolta över.

EMAS Awards är ett sätt för EU-kommissionen att sprida och öka informationen kring det miljöledningsarbete som EMAS-registrerade organisationer utför. Tävlingen är öppen för alla typer av EMAS-registrerade organisationer och utgör en del i EU-kommissionens arbete med marknadsföring kring EMAS. Varje år har tävlingen ett tema och 2011 års tema är intressentmedverkan, inkluderande egen personal, som leder till ständig förbättring.

Prisutdelning sker den 17 november 2011 i Krakow i Polen och en internationell expertjury utser de slutliga vinnarna.

Läs mer på Miljöstyrningsrådet sida: http://www.emas.se/EMAS-awards/