Lediga Jobb

Vi är en av Skandinaviens största tryckkoncerner med mer än 300 anställda. JMS är ensamma i Sverige om att kunna erbjuda samtliga trycktekniker inom en och samma koncern. Vi har anläggningar för Coldset, Heatset, Arktryck och Digitaltryck. Vi har Nordens modernaste bokbinderi och kan producera trycksaker i gigantiska format.

Och detta i en bransch som år efter år kännetecknats av konstanta tekniska landvinningar och som gång på gång utmanat de traditionella lösningar och krävt maximal flexibilitet och öppenhet för nya okonventionella lösningar. Det är denna orädda nyfikenhet som kännetecknar bolaget även idag och som har skapat, och fortsätter att skapa, långa utvecklande kundrelationer med Svensk och Norsk detaljhandel, prestigefulla varumärkesägare, reklambyråer, stora förlag och många mindre företag tillsammans med våra kunniga och erfarna användare.

…………………………………………………………………………………………………


För att lyckas göra ett bra jobb och att passa in på företaget behöver du vara självgående, ansvarsfull, noggrann, kommunikativ, och lösningsfokuserad. Du har ett sinne för ordning och reda, och ett engagerande och flexibelt arbetssätt.


Just nu söker vi ingen personal.

Vi tar endast emot spontanansökningar för tillfället. Dessa sparar vi upp till 6 månader och kontaktar dig om ett direkt behov uppstår. Skriv i ämnesraden vilket arbete du söker, och skicka meritförteckning och personligt brev som bilaga till ”jobb@jms.se”

…………………………………………………………………………………………………

Tidigare utannonserade tjänster:

IT-Support Webbtjänster, Vellinge (Tillsatt)
Ställare/Bokbinderi, Vellinge (Tillsatt)
Projektledare, Helsingborg (Tillsatt)
Arkoffsett-tryckare, Vellinge (Tillsatt)
Mekaniker, Koncern (Tillsatt)
Elektriker, Koncern (Tillsatt)
Heatset-tryckare, Vellinge (Tillsatt)
Prepress, Vellinge (Framflyttad)

 

 

 

 


 

…………………………………………………………………………………………………