Display

Display

Idag tas hela 75 % av köpbeslutet i affären. Det har därför blivit ännu viktigare att vara synlig och visa upp sina produkter i butiken. Syns man inte finns man inte.

Vi har kapaciteten som behövs för att skapa lösningar som kombinerar Ert varumärke eller produkter med de miljöer där Ni vill synas. Detta omfattar allt från golvdisplayer, bordsställ, hyllexponeringar, informationsställ och hela butiksinredningar till Digital Signage.

Digitala bildskärmar

Genom att lyfta fram rätt budskap, vid rätt tillfälle, för rätt målgrupp kan marknadsföringen maximeras. Inaktuell kommunikation med kunder undviks och det går snabbt att anpassa sig till eventuella förändringar. Digitala skärmar är inte begränsade av något format och konceptet består av skärmar med mediaspelare som kommunicerar med kunderna. Man får en kostnadseffektiv lösning som är lätt att bygga ut i takt med att behoven ökar. Våra LCD-skärmar finns i storlekar från 3,5’’ upp till 50’’ och innefattar även touch.

Det hela handlar om att synas och att sälja genom effektiv ”point of purchase”. Faktum är att det finns undersökningar som visar säljökningar på 40%-800% allt beroende på produkten och displayen!

Är ni intresserade av display & digitala bildskärmar? Hör av er till er JMS kontakt eller skicka e-post till info@jms.se, alternativt ring 040 – 42 90 00. För mer information angående priser begär en offert.